FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

GEANNULEERD - MUSEUM NIGHT FEVER

Zwarte magie en waarzeggerij. Het Art et marges museum behekst u met de tentoonstelling Le Cœur au ventre. De Magical Amators Club tovert dagelijkse routines, van tanden poetsen tot menstrueren (ja, ja), om tot rituelen aan de hand van performances op de organische geluiden van frere tuck. Verneem tussen twee performances door wat er allemaal in uw kaarten te lezen valt volgens Juliette Dana en reken af met het lot door voodoopoppen te maken met ADNA studio. En wat de early birds betreft die om 19 uur aanwezig zijn, die kunnen genieten van een rondleiding door de buren van het museum!

19:00 Geleid bezoek Le Caria + Le 88

19:00 > 01:00 Workshop Voodoopoppen ADNA studio

19:00 > 01:00 Ask for future-waarzegerei Juliette Dana

20:00 > 01:00 (om de 30’) Performances Daily Rituals Magical Amators Club

22:30 Music Set frere tuck

Website van Museum Night Fever hier

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Pedagogisch dossier

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info