FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

Carte blanche aan het Art et marges museum

Tijdens de vernissage is een geleid bezoek aan de tentoonstelling voorzien.

Het Joods Museum van België (www.mjb-jmb.org) nodigt het Art et marges museum uit om zijn lokalen in gebruik te nemen ter gelegenheid van de Brussels Drawing Week. Art et marges presenteert, in de vorm van een carte blanche, een keuze van tastbare tekeningen van enkele iconische artiesten, die geselecteerd zijn uit een 3500-tal kunstwerken uit art brut en verwant aan zijn verzameling kunstwerken.

Tentoonstelling als onderdeel van de Brusselse tekenweek.

Adres: Minimenstraat 21, 1000 Brussel

Registratie voor het vernissage: https://www.eventbrite.be/e/75300023397

Pop-up store in het Art and Marges museum

Meer info: info@artermarges.be

Kinderworkshop

Meer info: info@artermarges.be

Meeting en Conferentie rond de tentoonstelling "Amerika bestaat niet!"

18u-18u40 (Art et marges museum) : rondleiding van de tentoonstelling "Amerika bestaat niet!" door Matthieu Morin, curator van de tentoonstelling

19u-20u30 (ISELP) : Conferentie van Pierre Muylle

Finissage van de tentoonstelling "Amerika bestaat niet!" in muziek

Abonneer u op onze nieuwsbrief : info@artermarges.be

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Pedagogisch dossier

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info