Facebook Art et Marges Youtube Art et Marges Mail Art et Marges instagram Art et Marges

Newsletter

FR | NL | EN

Hoogstraat, 314

1000 Brussel

AGENDA

Vernissage !

Vernissage van het tentoonstelling Rencontres intergalactiques - André Robillard en Serge Delaunay met een muzikaal prestatie van André Robillard

Museum Night Fever

Opgelet, hier vindt een botsing tussen de planeten van twee Art Brut kunstenaars plaats !

Die van Serge Delaunay, tekenaar en “mechanisch specialist” met een zeer persoonlijke interpretatie van wetenschappelijke waarheid en die van André Robillard, “ontwerper van Sputniks” gebouwd van schrootmateriaal, net zoals de kanonnen die hem beroemd maakten. Het geheel is off beat, opvallend en rauw.

Voor MNF zal de Belg Baudouin de Jaer muziek componeren op basis van een uitwisseling met André Robillard himself . Een kwartet* voert deze creatie op, terwijl Avril en Jonathan absurditeit en acroyoga mengen in een unieke voorstelling.

* met: Ashley Marques (klarinet), Fábio Martins (trompet), María Palazón Segura (cello) et Akram Ben Romdhane (viool)

Voorverkopen beschikbaar in het Art et marges museum:
Pass museums : 12€
Pass museums + Afterparty : 20€

Voor meer informatie: : http://www.museumnightfever.be/nl/museums/art-et-marges-museum

Festival MULTÏØRDINARY

De “Rencontres intergalactiques” tentoonstelling kadert in de tweede editie van het festival MultïØrdinary die levende en outsiderkunst samenbrengt in het Art et marges museum en het Cultureel Centrum Jacques Franck, met onder andere werken van André Robillard, Françoiz Breut, Baudouin de Jaer, Hyperlaxe, Lou B., Donatien Tomandini, Créahm-Brussel…

Les artistes invités seront entre autres : André Robillard, Françoiz Breut, Baudouin de Jaer, Hyperlaxe, Lou B., Donatien, le Créahm-Bruxelles…

Voor meer informatie : www.lejacquesfranck.be/event/multy-ordinary/2019-02-21/

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info