FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

Finissage van de tentoonstelling "Lisières"

Gratis (autoloze zondag!)

Gedurende de hele dag:

 • uitwisseling van planten (kom met een plantje of stekje en keer terug met eentje van een andere bezoeker!)
 • uitverkoop van de publicaties van het Art et marges museum (een selectie van boeken uitgeven door het Art et marges museum aan een spotprijs!)
 • 14u - 15u30: Kleiatelier gegeven door Clara Marciano

  Clara Marciano, kunstenares van de tentoonstelling "Lisières", biedt een atelier aan dat is geïnspireerd op haar kunstwerk "Du plomp dans l'aile". Duik met uw handen in de klei, vermeng toeval met observatie om zo half-menselijke en half-dierlijke wezens te creëren!
  Gratis atelier, toegankelijk voor iedereen (kinderen/ volwassenen)

  Sur inscription : 02/533 94 90 ou info@artetmarges.be

  GROEP EN GELEID BEZOEK

  Volwassenen en hoger onderwijs

  Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

  Meer info

  Kinderen en adolescenten

  Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

  Meer info

  Pedagogisch dossier

  Vier de verjaardag van uw kind in het museum

  Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

  Meer info