FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

ROND DE 10 JAAR MUSEUM

Tijdens de tentoonstelling organiseren sommige tentoongestelde kunstenaars verrassende artistieke en creatieve workshops voor groot en klein.

Elke maand zullen de mede-oprichters van de pedagogische ruimte (de deelnemers aan de creatieve ateliers van de HUBBIE-vereniging) hier aan de slag gaan om het groepswerk in wording te transformeren, verder uit te werken of op te schonen.

Radio A l'aveuglette

Het tweemaandelijkse radioprogramma A l'Aveuglette nodigt u uit om de tentoonstelling "Embrasez-vous ! "met je ogen dicht. Fictieve bezoeken, het lezen van teksten, geluidsexperimenten en interviews volgen elkaar op om het museum blindelings te beleven! De tentoonstelling is ontworpen en voorgesteld door studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Brussel.

De podcast: https://soundcloud.com/a-laveuglette.
Ga voor de live-uitzending naar onze sociale netwerken of ga voor het museum: het wordt op straat uitgezonden!

Art et marges challenge KROKUSKRIEBELS

Ga de TikTok-uitdagingen aan, maak een korte videomontage en deel ze met anderen! Wat vind jij van de tentoongestelde kunstwerken? Een manier om een frisse blik te werpen op de werken van onze collectie. Deze week begint met een speciale middag waarin de verschillende uitdagingen worden geopend.

Geen smartphone? Geen nood, wij zorgen ervoor dat ook jij je mening kwijt kan!

INFORMATIE!

VOORSTELLING EN FINISSAGE VAN DE RESIDENTIE

Voorstelling en finissage van de residentie van de studenten van de Koninklijke academie voor schone kunsten van Brussel (master uitgeverij- en tentoonstellingspraktijken). Om 14 uur in het Art et marges museum.

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info