FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

GRAVURE VOOR IEDEREEN

Op deze zondag eind mei veranderen we de Tetra Pak dozen in platen waarop we kunnen experimenteren met graveren. Solo, met vrienden, met familie, voor alle leeftijden, ervaren graveurs of niet. Kortom, een workshop voor iedereen!

Het enige wat je moet doen is boeken: accueil@artetmarges.be | 5€/pers. | max. 10 deelnemers | FR/EN

RONDLEIDING

Nog geen kans gehad om de tentoonstelling HOOGSPANNING te zien? Of wilt u het nog eens zien met een gids die u de geheimen van de tentoongestelde werken onthult? Ga mee met de rondleiding op 12 juni!

Reserveren : accueil@artetmarges.be | bezoek inbegrepen in uw toegangsprijs | FR/NL

GROEP EN GELEID BEZOEK

VISUEEL GEHANDICAPTE BEZOEKERS

(enkel in het FR) Onze FR gidsen zijn opgeleid in audio-beschrijving, dus neem contact met ons op voor een bezoek op maat: alix.hubermont@artetmarges.be

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie