FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

BRUSSELS DRAWING WEEK - FAN ART GALERY

Fan art Gallery – een collectieve creatie
Activiteit in het kader van de tentoonstelling “Chanson d’amour”. In de LABORATORY-ruimte nodigen wij de bezoekers uit hun idolen te tekenen in het wit op een zwarte drager.

Wij zullen de bezoekers voorstellen om – met een wit medium (potlood, krijt, posca, pastel) – de artiest van hun keuze te tekenen (er zullen verschillende portretten van sterren aan de bezoekers worden voorgesteld) op zwarte dragers van verschillende vormen en verschillende materialen (vinyl, zwart karton, zwarte lakens, schoolborden). Om een galerij van zwart-wit portretten te maken en de kopie in twijfel te trekken. Er zal geen gum beschikbaar zijn om van fouten te leren….

Deze samenwerking begint op dinsdag 14 september en eindigt op 26 september, de dag van de sluiting van de tentoonstelling. Een manier om de tentoonstelling collectief af te sluiten.

Informatie: Dezelfde toelatingsprocedure als voor het museumbezoek

Meer informatie

Erfgoeddagen

Rondleidingen in de muzikale tentoonstelling Chanson d'amour in het kader van de Open Monumentendagen.

14:00-15:30 in NL - alle publiek – Gratis

Reservering en informatie

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie