FR   NL   EN
FR   NL   EN
AGENDA

BEZOEK EN WORKSHOP ROND ADALBERTO COLARELLI

IN HET KADER VAN BRUSSELS DRAWING WEEK

Het ART ET MARGES MUSEUM stelt een geleid bezoek voor aan de tentoonstelling NOEM HET GEEN ART BRUT gevolgd door een kunstworkshop geïnspireerd op de techniek van de kunstenaar Adalberto COLARELLI.

N'APPELEZ PAS ÇA ART BRUT is een evoluerende tentoonstelling die de collectie van het ART ET MARGES MUSEUM een ereplaats geeft en verschillende ruimtes reserveert voor cartes blanches en nieuwe ontdekkingen. Adalberto COLARELLI is er daar één van. Deze Romeinse slager tekende in zijn vrije tijd met Oost-Indische inkt en maakte abstracte composities bestaande uit in elkaar overlopende zwarte en gekleurde patronen van grote finesse. Met een inktstift zullen we inspiratie opdoen op dezelfde plek als de Italiaanse kunstenaar: in de botten en karkassen die voor de gelegenheid zijn verzameld! (Het ART ET MARGES MUSEUM levert de materiaal voor de workshop)

In het Frans | Vanaf 12 jaar | 8€/pers. | boek hier

MUSEUM NIGHT FEVER | KARNAVALO DRAG SHOW

Wat gebeurt er als de dragscene het denkbeeldige carnaval van kunstenares Shen Özdemir ontmoet? De Karnavalo Drag Show! Performers van het collectief Crash Test kruipen in de huid van de kleurrijke wereld van de Belgisch-Turkse artiest, in jassen die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen door studenten modeontwerp van de Francisco Ferrer Hogeschool. Bereid je voor op een eigenzinnige show die de levendigheid van de Brusselse creatieve scène weerspiegelt, zoals blijkt uit de synergie tussen de partners van de Karnavalo Drag Show!

Klik hier voor het volledige MUSEUM NIGHT FEVER programma

DIA DE MUERTOS | WORKSHOP MAGISCHE BANNERS

Vereeuwig je boodschap of wens tijdens de Procesión! Wat zijn de dingen die je wilt voor jezelf en de wereld? Met de kleurrijke banners van kunstenares Shen Özdemir als inspiratiebron, creëren we assemblages met magische eigenschappen om mee te nemen in de Grote DIA DE MUERTOS Processie van de Marollen (waar het ART ET MARGES MUSEUM ligt).

Solo of met vrienden/familie. Je hebt 3u tijd om rustig aan je banner te werken. Ben je eerder klaar, hoef je uiteraard niet te blijven tot het einde.

5€/pers. (3€ met de Pass Cultuur Marolles) | reserveer hier | 5+ jaar, kinderen begeleid door een volwassene die mee wil doen aan het atelier.

GROEP EN GELEID BEZOEK

SOCIALE SECTOR EN ONDERWIJS

Onze rondleidingen zijn geschikt voor alle doelgroepen vanaf 4 jaar (inclusief leerlingen Nederlands, alfabetisering, personen met een verstandelijke beperking, psychisch kwetsbaarheid). Laat ons bij het boeken weten wat de specifieke behoeften van je groep zijn.

Meer informatie

CULTURELE GROEPEN EN PRIVÉ-INITIATIEVEN

De gids zal je begeleiden op een reis van reflectie en genot van deze buitengewone werken, die de diversiteit van creatieve vormen onthullen en alle artistieke gebieden verkennen (schilderkunst, beeldhouwkunst, assemblage, collage, muziek, dans, enz.)

Meer informatie

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie