FR   NL   EN
FR   NL   EN
AGENDA

FANZINE WORKSHOP

Het Art et marges museum presenteert op dit moment een inspirerende serie stripverhalen die Norbert Moutier tussen zijn 5e en 19e heeft gemaakt met de hulp van zijn moeder Simonne. Tijdens de workshop Fanzines laten we ons inspireren door Amerikaanse comics om zelf, met vrienden of met het gezin fanzines te maken.

Open voor iedereen | Boek hier | €8 per persoon | Workshop in het Frans

(Heb je een Pass Cultuur Marolles ? Dan krijg je €2 korting. Reserveer in dit geval - uitsluitend - per e-mail op sarah.kokot@artetmarges.be en vermeld in je reservering dat je in het bezit bent van de pas)

GROEP EN GELEID BEZOEK

SOCIALE SECTOR EN ONDERWIJS

Onze rondleidingen zijn geschikt voor alle doelgroepen vanaf 4 jaar (inclusief leerlingen Nederlands, alfabetisering, personen met een verstandelijke beperking, psychisch kwetsbaarheid). Laat ons bij het boeken weten wat de specifieke behoeften van je groep zijn.

Meer informatie

CULTURELE GROEPEN EN PRIVÉ-INITIATIEVEN

De gids zal je begeleiden op een reis van reflectie en genot van deze buitengewone werken, die de diversiteit van creatieve vormen onthullen en alle artistieke gebieden verkennen (schilderkunst, beeldhouwkunst, assemblage, collage, muziek, dans, enz.)

Meer informatie

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer informatie