FR NL EN
FR NL EN
AGENDA

ROUTOURNETOURNE !

Eén vrijdag per maand geeft het museum kunstenaars carte blanche om het ongewone instrument in de tentoonstelling te komen activeren: Routourne. Ergens tussen de wilde lutherie en het elektrische dingetje, is deze explosieve creatie gebaseerd op een uit de kluiten gewassen draailier. Hier wordt het resonantielichaam doorkruist door drie wielen die geactiveerd worden met drie zwengels, percussiemodules en microfoons voor zang...

Ontwerp : Maxou Bisou et Monolithe Noir, AXOSO ASBL

Informatie : 17-18 uur de 11.06 - 09.07 - 20.08 - 10.09.2021

Reservatie: accueil@artetmarges.be - alle doelgroepen - GRATIS

ALBUM COVER !

Familie workshop! Kom en maak een album cover voor je denkbeeldige band! Papieren knipsels, glitter en andere leuke dingen, laten we op tournee gaan! Houd uw oren open... andere geluids- en muziekanimaties zullen uw dag waarschijnlijk betoveren!

Informatie :

19.06.2021
14 tot 16 uur - Op reservering - vanaf 4 jaar - alle doelgroepen - 8 €.

Réservation : alix.hubermont@artetmarges.be

GROEP EN GELEID BEZOEK

Volwassenen en hoger onderwijs

Eerst de werken ontdekken om daarna de kunstenaar en zijn creatieve context te leren kennen, dat is de benadering die de aangepaste geleide bezoeken vooropzetten in functie van de groep en ook toegankelijk voor een kwetsbaar publiek.

Meer info

Kinderen en adolescenten

Schoolbezoeken of buitenschoolse activiteiten, vanaf 4 jaar, in functie van de deelnemers (leeftijd, niveau en soort onderwijs...) en van de context van het bezoek. Pedagogisch materiaal aangepast aan iedere tentoonstelling zal de blik verruimen van de allerjongsten (kleuterklassen, basisschool) en bij de rondleidingen voor adolescenten zal er volop interactie zijn.

Meer info

Vier de verjaardag van uw kind in het museum

Dankzij het Art et marges museum kan uw kind een originele verjaardag beleven! Op een speelse en toffe manier de kunstwerken van het museum ontdekken, met creatieve workshops op het programma.

Meer info